Made in Greece ο Niκος Κούλης o πιο trendy νέος κοσμηματοποιός της Ελλάδας - Τα κοσμήματα του φοράει και η Jennifer Lopez!

Η διάσημη fashionista επέλεξε δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή για το look της στο #glittereverywhere party, αλλά και για το editorial του Madame Figaro..

 

O Nikos Koulis είναι ένας από τους λίγους Έλληνες δημιουργούς που έχουν την χαρά να βλέπουν το brand τους να επεκτείνεται και στο εξωτερικό, αλλά και τις δημιουργίες του να φοριούνται από κάποια από τα διασημότερα ονόματα της διεθνούς showbiz, όπως η Rihanna, η Jennifer Lopez αλλά και η Daphne Guinness.

Η μαγεία των rock chic κοσμημάτων Nikos Koulis δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την Chiara Ferragni, κατά την επίσκεψή της στην χώρα μας, για τα 20α γενέθλια του περιοδικού μας. 

Η Ιταλίδα blogger από την στιγμή που έφτασε στο ξενοδοχείο, το μεσημέρι της Τρίτης, αγάπησε τις δημιουργίες Nikos Koulis, και, μάλιστα, επέλεξε η ίδια ποιες από αυτές θα φορούσε στο λαμπερό gala event του Madame Figaro. 

Δείτε εδώ δημιουργίες του Νίκου Κούλη - http://crystalgroup.ua

Περισσότερες φωτό στην σελίδα Facebook του trendy κοσμηματοποιού 

Κατά την διάρκεια της φωτογράφησης του editorial με πρωταγωνίστρια την ίδια, η Βlonde Salad συνδύασε, ξανά, τις απαστράπτουσες δημιουργίες του Έλληνα δημιουργού στις εμφανίσεις της, δίνοντας λίγη επιπλέον λάμψη στα outfits της. 

Σχετικά άρθρα

Αποκλειστικό: Η Μύκονος έχει από φέτος & κοσμηματοπωλείο-εκκλησία! Ο κοσμηματοποιός Nikos Koulis περιζήτητος από το Τόκυο & τη Ν. Υόρκη ως το Παρίσι & το Λονδίνο, με το νέο εκπληκτικό χώρο στη Μύκονο!

 

Πηγή: madamefigaro.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ