Ο γιος του Νικολά Σαρκοζί παίζει μουσική σε μπαρ της Αθήνας : Ο dj Mosey παράτησε τη νομική για το χόμπι του!

Στην Αθήνα βρέθηκε για δεύτερη φορά ο γιος του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, Pierre ή αλλιώς...DJ Mosey, όπως είναι το παρατσούκλι του στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. 

Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη του νεαρού dj, αφού πριν από λίγους μήνες έκλεψε τις εντυπώσεις με την γκεστ εμφάνισή του στη τελευταία συναυλία του «The Ace Of Hearts Tour»στο πλευρό του Σάκη Ρουβά. Με αέρα Γαλλίας επέστρεψε και πάλι στον…τόπο του εγκλήματος για μια και μοναδική εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί του κέντρου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φαν του, να τον δούνε και να τον ακούσουν σε απόσταση αναπνοής για ακόμα μία φορά.

Λίγα λεπτά μετά τις 12 τα μεσάνυχτα η πτήση του προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και από εκεί κατευθύνθηκε προς το ο Γκάζι –όπου είχε δώσει το ραντεβού με τους Έλληνες θαυμαστές του. Ιδιαίτερα προσιτός αλλά ομιλητικός, με χαρακτηριστική ευγένεια μιλούσε με όλο τον κόσμο ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους τον πλησίασαν.

Όλοι όσοι τον είδαν και τον άκουσαν χθες το βράδυ δεν μπορούν παρά να επιβεβαιώσουν αυτό που και τα διεθνή media υποστηρίζουν: Ο Pierre είναι ένα από τα πιο λαμπερά και ταλαντούχα ονόματα των dance floors, που σίγουρα έχει πολλά χρόνια καριέρας μπροστά του

O Σαρκοζί με την γυναίκα του Culioli με την οποία έκανε δυο παιδιά‏

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ