Και το όνομα αυτής Spectre: H 24η ταινία του James Bond με ''κορίτσι'' του 007 την μεγαλοκοπέλα Μόνικα Μπελούτσι!

Μόλις ανακοινώθηκε στο Λονδίνο η 24η ταινία του πράκτορα 007 μαζί με την συμπρωταγωνίστρια του Daniel Graig την υπέροχη Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι! Η Ιταλίδα σέξι ηθοποιός θα υποδυθεί την Λουτσία Κάρα, μια πληροφορία που γνωστοποιήθηκε σήμερα μέσω live streaming, μαζί με τον τίτλο της ταινίας.

Μετά τον θάνατο της Μ, τη θέση της παίρνει ένας άνδρας, στον ρόλο του οποίου θα δούμε τον Ραλφ Φάινς και τη γραμματέα Μανιπένι θα υποδυθεί η Ναόμι Χάρις.

Ο συνήθης κακός για να κάνει ενδιαφέρουσα την περιπετειώδη ταινία του Bond, στον ρόλο του Oberhauser θα είναι ο Κριστόφ Βαλτζ.

H λέξη Spectre, που είναι και ο τίτλος της ταινίας, είναι ακρωνύμιο για το «Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion», μία φανταστική τρομοκρατική οργάνωση παγκοσμίου βεληνεκούς που εμφανίζεται στα βιβλία και τα βιντεοπαιχνίδια Τζέιμς Μποντ.

Κορίτσι του Μποντ θα είναι και η Λεά Σεντού

Τα γυρίσματα της ταινίας θα κρατήσουν ένα χρόνο και θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 6 Νοεμβρίου του 2015. Ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες δήλωσε ότι θα γυρίσει σκηνές στο Λονδίνο, στην Πόλη του Μεξικού, στη Ρώμη, στην Ταγγέρη, στο Μαρόκο και στην Αυστρία, στις πόλεις Σόλντεν, Ομπερτίλιαχ και στη λίμνη Αλτάουζε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ