Τρέξιμο αλόγου, πανιά, όπισθεν - Τα 6 πιο περίεργα fitness trends για να φτιάξουμε κορμί... λαμπάδα - Μα τι άλλο θα κάνουμε πια για να' μαστε σε φόρμα;

Μα τι κάνουν οι γυναίκες για να γίνουν fit; Πραγματικά γουρλώσαμε μάτια, με τα fitness trends που είδαμε ότι επιλέγουν μερικά θηλυκά για να "φτιάξουν" το σώμα τους.

Εντάξει, θα παραδεχτούμε ότι εκτός από τα μάτια, μας βγήκε και λίγο έως πολύ γέλιο.  Φανταστήκαμε τους εαυτούς μας και τις φίλες μας, να τρέχουμε σαν άλογα, ξυπόλητες ή να κάνουμε χαλαρωτικές ασκήσεις γυμνές και είπαμε ένα μεγάλο "όχι". Μαραθώνιος 42 χλμ. καλύτερα, αναφέρει το ladylike.gr

1. Prancercise

Δε ξέρουμε πως ακριβώς να το μεταφράσουμε στα ελληνικά αλλά η κυρία Joanna Rohrback, μπορεί να σου δώσει να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Η Kelly Osbourne έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία της, να κάνει αυτή τη γυμναστική που ουσιαστικά μιμείται τον τρόπο που περπατούν τα άλογα.

2. Κι αν ξυπόλυτη joggεύω

Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω - και γυναίκες φυσικά - που τρέχουν ξυπόλητοι. Όχι, δεν εννοούμε μόνο στην άμμο το καλοκαίρι. Μιλάμε για συνειδητή επιλογή τρεξίματος χωρίς παπούτσια, στους δρόμους της πόλης. Οι υποστηρικτές, λένε ότι οι γυμνές φτέρνες τους βοηθούν να τρέχουν πιο γρήγορα και να τραυματίζονται λιγότερο. Οι "ειδικοί" δεν έχουν ακόμα τόσα στοιχεία για να πουν αν έχει οφέλη το τρέξιμο χωρίς παπούτσια. Εμάς μας φαίνεται περίεργο, κυρίως στη σκέψη της βρόμικης ασφάλτου.

3. Γιόγκα γυμνή

Βελτιώνει τη σεξουαλική ζωή, χαλαρώνει και... ανεβάζει τη διάθεση. Αυτό λένε όσοι παραδίδουν μαθήματα γιόγκα αποκλειστικά σε ανθρώπους που προσέρχονται στην αίθουσα όπως τους γέννησε η μαμά τους. Χωρίς ρούχα εννοούμε.

Τουλάχιστον στα εξωτερικά, μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και μικτά γκρουπ. Δηλαδή γυναίκες - άντρες, κάνουν γιόγκα γυμνοί. Με δεδομένο ότι στη γιόγκα υπάρχουν αγγίγματα, θα λέγαμε όχι κυρίως λόγω της αναστάτωσης που προκαλείται.

4. Γιόγκα VS βαρύτητας

Θυμίζει λίγο Circle de Soleil. Οι γυναίκες που επιλέγουν την εναέρια γιόγκα κρεμιούνται και κάνουν ασκήσεις σε πανιά. Οι φωτογραφίες που βλέπουμε είναι εντυπωσιακές και από ότι ακούμε τα οφέλη είναι πολλά. Όμως, ας μη γελιόμαστε. Σαν trend, στη θέα και μόνο, είναι περίεργο.

5. Τρέχοντας προς τα πίσω

Πως θα σου φαινόταν στο πάρκο όπου πας για τρέξιμο, να δεις κάποιον να κάνει το ίδιο αλλά ανάποδα; Να τρέχει με την όπισθεν; Ε, γίνεται. Κάποιοι το επιλέγουν ως τρόπο εκγύμνασης, γιατί σύμφωνα με μελέτες καταπονεί λιγότερο τα γόνατα και ενεργοποιεί μύες που με το τρέξιμο προς τα μπρος ψιλοκοιμούνται. Η αλήθεια είναι πως στο γυμναστήριο θα είναι λιγότερο αστείο από το αν το δούμε στο πάρκο.

6. Μπούκες με λάδι

Πρόκειται για παλιά ινδική συνήθεια η οποία φαίνεται ότι επανέρχεται και γίνεται ολίγον τι... μόδα. Στοματικές πλήσεις με συσαμέλαιο ή ηλιέλαιο για 20 λεπτά την ημέρα.

Οι φαν αυτής της πρακτικής, υποστηρίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο αποτοξινώνουν τον οργανισμό και λευκαίνουν τα δόντια τους. Μα 20 λεπτά μπούκα με ελαιόλαδο;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ